Gotujemy Razem – Przepiśnik Qchenny

blog kulinarny Izy Okwiet

sałatka
Bez glutenu Bez kategorii Lunchbox Podwieczorek / przekąski Sałatki Wegańskie Wegetariańskie

SAŁATKA

Sałatkę możecie wykorzystać jako dodatek do obiadu lub jako samodzielne danie.

Składniki:

  • garść roszpunki,
  • garść pomidorków koktajlowych,
  • papryką zielona,
  • rzeżucha,
  • garść pestek dyni i słonecznika
  • 1 szt pomarańczy.

Warzywa i owoce myjemy. Pomidorki przekrawamy na pół. Paprykę kroimy w małe paseczki. Pomarańczę obieramy i kroimy w kostkę. Układamy na talerzu. Posypujemy pestkami dyni i słonecznikiem.

Print Recipe
 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *